Εγγύηση - Επιστροφές

Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ήμερων.

Σε περίπτωση που αγοράσατε προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας και για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά μπορείτε να μας τα επιστρέψετε και να λάβετε επιστροφή των χρημάτων σας. Παρακαλούμε πριν την επιστροφή των προϊόντων και για δική σας διευκόλυνση όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο στο info@toxantradiko.gr
Μπορείτε να επιστρέψετε είτε μέρος της παραγγελίας σας είτε ολόκληρη, στην ίδια συσκευασία που σας απεστάλη, με αποστολή των προϊόντων μέσω οποιασδήποτε μεταφορικής courier με δική σας χρέωση. Επιστρέφοντας τα προϊόντα μπορείτε είτε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να έχετε επιστροφή του ποσού της αξίας των προϊόντων αυτών.
Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ σε περίπτωση ζήτησης επιστροφής χρημάτων, θα γίνεται κατάθεση του υπολοίπου σε λογαριασμό τραπέζης που επιθυμεί ο πελάτης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή της παραγγελίας.
Σε κάθε περίπτωση, αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων θα γίνεται εφόσον παραληφθούν τα προϊόντα από την εταιρεία μας και ελεγχθούν ότι δεν φέρουν φθορά, και συνοδεύονται από το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.
Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο την αξία των προϊόντων που θα επιστραφούν και όχι του κόστος των μεταφορικών της αρχικής παραγγελίας. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων με νέα, αυτά επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς, εκτός αν αποτελούν μέρος κάποιας προσφοράς μειωμένων ή δωρεάν μεταφορικών.
Η συσκευασία των προϊόντων για την επιστροφή τους πρέπει να γίνει με τον αντίστοιχο τρόπο που σας τα αποστείλαμε για την αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά. Αν έχετε απορίες μπορείτε απλά να μας καλέσετε στο 2103242202 και θα σας κατευθύνουμε κατάλληλα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα της συσκευασίας των προϊόντων. Μην παραλάβετε την παραγγελία σας αν η συσκευασία είναι φθαρμένη ή φαίνεται παραβιασμένη. Τα προϊόντα έχουν την κατάλληλη προστασία στη συσκευασία τους αλλά παρόλα αυτά μπορεί να προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά. Αν μετά την παραλαβή και ανοίγοντας τη συσκευασία διαπιστώσετε ότι έχει προκληθεί φθορά, παρακαλούμε να τραβήξετε μια φωτογραφία της συσκευασίας όπως την παραλάβατε ώστε να διαπιστώσουμε την ζημιά και στείλτε την στο info@toxantradiko.gr εντός της ημέρας παραλαβής της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που σας απεστάλησαν και τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των φθαρμένων προϊόντων θα επιβαρύνουν την Εταιρεία μας. Σε κάθε περίπτωση, επιστροφές χτυπημένων/κατεστραμμένων προϊόντων γίνονται δεκτές εφόσον ενημερωθεί η Εταιρεία την ημέρα της παραλαβής.